Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trots mångårig information om att minska på socker och annat kaloriintag ökar medelvikten inte bara hos människor här i Västeuropa. Därför denna repris.


Hull i Hull

Hos plastikkirurg Hull uti Hull, 
var jämt tidboken överfull. 
Mellan ingrepp på bröst, 
till patienternas tröst, 
sög han bort tonvis av hullbornas hull.




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 285 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-08-03 13:48



Bookmark and Share


  aol
Haha verkligen en limerick som belyser hur det ser ut.
2017-10-13

  Marita Ohlquist VIP
Bra text som belyser vårt samhälle!
Plastikkirurger har inte svårt att försörja sig!
2017-08-11

  walborg
Jätteroligt och klok ingress
2017-08-05

  lodjuret/seglare VIP
Min farfar tycks tycke haft, som ej blott öron på skaft, även penna och papper, likt här käfta glapp er, sinne för det slags lustfyllda geschaft...

"Stavningen i sta ordet, viss förståelse för rim
2017-08-04

  Gunnel Eriksson VIP
Rolig lek med ord.
2017-08-04
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick