Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innesluten i kärlekens famn

Innesluten i kärlekens famn
känner värmen i mitt bröst
vilar tryggt min själ har ro
himmelens fader ger mig tröst
torkar tårar på min kind
viskar de vackraste ord
att jag är älskad sedd och hörd
skyddar min stund på jord





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-04 12:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Underbart!
Jag delar denna ljuvliga erfarenhet.
Dessvärre finns det icke-kristna som tror att de kan snickra ihop sin egen gudsrelation på sina egna villkor.
De missar allt detta - OCH himlen därtill!
2017-08-04

  Bibbi VIP
Amen!
2017-08-04
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP