Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen in till det serverade och överfyllda smörgåsbordet

Skatterna skjuter i höjden
därför att utbetalningarna skenar
inte kommer det att avta
utan det kommer att bli värre
invånarantalet ökar i massiv ström
gränsen står vidöppen och
på den "osynliga skylten" står det:
välkommen in till det serverade
och överfyllda smörgåsbordet
folket betalar och jobbar i sin
anletes svett och de gamlas lön
har vi förminskat därför att ni som
beträder" ännu så länge" svensk mark
betyder mer än de som byggt landet!
agendan fortsätter och politikerna
verkar tycka om den pågående utvecklingen
lilla Svea bespottas trampas ner
utsätts för extrem fara från alla möjliga håll
marken vibrerar och allt håller på
falla ihop i en enda stor grushög!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-04 16:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jämfört med de miljarder vi slösar bort på militärapparaten och EU-medlemskapet är detta urin i en viss flod i USA.
2017-08-04
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP