Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Du frågar vad du smakar

Och jag vill inte erkänna att du smakar
mina lögner och mina svek
min svaghet och min förlägenhet

Att du framförallt smakar
min längtan efter trygghet

Du säger att jag är för fin

Och jag vill inte erkänna
att jag inte bryr mig om hur vi ser ut

Dina ögon är varma
och din röst vaggar min existentiella ångest till ro

Trots att du säger att du gör det
behöver jag inte att du älskar mig

Allt jag vill är att du håller mig
och aldrig släpper taget

Att du ger mig min försoning
Att du låter oss bero




Fri vers av Leni
Läst 180 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-08-04 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leni