Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur snön sedan faller sig

 

Föll över något

Som för att täcka

Något genuint

Med förrädiskt ljus

 

Men som andra gånger

Där förrädaren blott mänsklig var

Utan avsikt




Fri vers (Fri form) av Andreas db Gustafsson
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-06 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson