Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....med snedsprång...


Sand 8 : Rundvandring



Sanden blev till slott

Slottet blev till fort

Fortet blev till lek

Cowboy sköljdes bort

Saknad blev till skuld

Skulden blev till strand

Stranden kom på kort

Kortet blev till brev

Brevet blev till skepp

Skeppet for till stad

Staden blev till strid

Städer blev till land

Landet blev till lugn

Lögnen låg så sann

Sanningen blev lögn

Lugnet blev till storm

Stormen rev ned träd

Träden föll med tyngd

Tyngden blev till död

Döden blev till grav

Graven gavs åt gud

Gud drev djävel ut

Grävling rev upp ben

Benen blev till liv

Livet blev till par

Paradis bar barn

Barnen blev till frukt

Fruktkött blev till kraft

Blötan blev till torrt

Borta - dock ej dött

Kraften kom från frukt

Kunskap blev till makt

Makten gick på vakt

Takten blev musik

Toner blev till torn

Törnen blev till kung

Kungen fick sitt ess

Sessan gick till knekt

Paret blev till skam

Skammen blev till blod

Hjärtan byter färg

Spader gräver berg

Berget blir till sju

Dvärgar jobbar ju

Huru blir det nu?

Ruter känner jag

Trötter blir nog du

Toker dock blir glad

över varje rad

Handen far ibland

Händer där blir kaos

Cowboy blivit prins

Snövit klöver tar

Gruvan blir till guld

Guldet blir till sand

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-06 19:05



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Påminner bristfälligt om det ena med det andra. Som månen är en skära, knogat står en nära. Kul att skriva och även läsa, står likt Bullen som får jäsa.
2017-08-09

  objekt3
Enjoyed
2017-08-07
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP