Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skadegörelserna fortsätter sina uppdrag

Bränder på bränder på bränder
brandbilarnas sirener ljuder högt
över lilla Sveas avlånga land!
sexattacker haglar på oskyldiga
ord spottas ut ur fula käftar
ett mycket vanligt förekommande är
hora och andra äckliga kommentarer
alla dessa sataniska våldtäkter fortsätter
offren skadas för livet med olika trauman
rättsväsendet klappar kriminella medhårs
straffen är så låga så man vill spy!
poliserna tvingas bära munkavle
och leds av en så kallad polischef
som inte har erfarenhet av polisyrket
han är farlig för svensk säkerhet!
tryggheten som förr fanns
är som bortblåst och gatorna
har blivit extremt osäkra!
attacker på snälla fogliga skötsamma
har blivit vardagsmat och fler och fler
vågar inte längre gå ut i mörkret
även dagtid får man ha ögon i nacken
det skjuts det smälls handgranater
våldet minskar absolut inte och
invånarantalet ökar på i snabb takt!
utbetalningar är extremt höga och
skatterna höjs ständigt för att klara
av alla STORA kostnader!
dårskapen som pågår är ofattbar
precis som landets öppnade gräns!
politiker ler och tycker att denna utveckling
är fantastisk och att det går jättebra
de om någon är en fara för lilla Svea!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-07 09:58



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Evangelium är den enda reella lösningen på ovan skisserade problem.
Budskapet om Jesus Kristus, Guds Ord förvandlar och evangelium är självsanerande.
Det behövs inget KD eller något Kristna Rättvisepartiet.
Rättfärdighet upphöjer en nation, men synd är folkens vanära.

Men jag vill definitivt lyfta fram även följande: Låt straffen stå i proportion till de begångna brotten!
Land ska med lag byggas!
Romarbrevets 13:e kapitel.
2017-08-07
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP