Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IS terrorister ska få stanna i Sverige

Att riva upp passen och ta
bort svenskt medborgarskap
accepteras inte av regeringen
en liten gråsosse som är med
och styr säger att vi kan inte
göra människor statslösa!?!
man kan verkligen undra
hur det står till i skallarna
på de som leder lilla Svea!?!
ett uttalande av total dårskap
de skiter fullständigt i säkerheten
det blir bara värre och värre!
de som styr och har ansvar
verkar ha konverterat till islam
de fjäskar för dess folk och
klappar dem medhårs dagligen
de om någon banar väg för islamiseringen
den pågår för fullt bakom fasaden
kommer att framträdda mer och mer
politiker hjälper verkligen till
de tillåter ondskan religion/ideologi
att ta kontroll göra som den vill






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-08 09:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Dessa svin bör ÖVERHUVUDTAGET aldrig få sätta sin fot på svenskt territorium igen!
Genom sitt mördande har de förverkat sin rätt att vistas här.
2017-08-11
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP