Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På förekommen anledning ...


Nödvändig förändring?


Du frågar mig
om jag inte kan
skriva om någonting
annat
än min längtan efter kärleken

Självklart!
Men likförbannat
när allt kommer omkring
finns det någonting annat
som har högre dignitet och meningsfullhet?

För stunden saknas det i min verklighet ...




©Peter Stjerngrim




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 469 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-27 06:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"finns det någonting annat
som har högre dignitet och meningsfullhet?"

absolut inte; eller jaa; själva kärleken är väl det då, men även den lever väl i längtan också :)
2006-05-27

    ej medlem längre
I såfall bara för stunden min vän...för i ett sådant vackert hjärta som ditt...vill många lämna sina boplatsmärken...var så säker.....
2006-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP