Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överallt pratas det om landets förfall

Jag vill ha tillbaks mitt fosterland
med stängda gränser och hård kontroll
större bevakning som gav säkerhet
och självklart trygghet för invånarna
förr fanns också mycket mer framtidstro
framtidshopp och livsglädje
människor behövde inte låsa dörrar
man vågade vandra på lilla Sveas gator
även då mörkret slagit sig ner
utan att behöva var rädd för attacker
idag är det andra tider och de är inte ljusa
vänliga fredliga eller inspirerande
styrande politiker tillåter den onda
hemska fruktansvärda utvecklingen ske
människor håller på att koka över av ilska
överallt pratas det om landets förfall
frustrationen är så hög att den kan explodera
styrande politiker bryr sig inte alls
de bara fortsätter babbla på som vanligt
de rent ut sagt skiter i att rädda lilla Svea
från total undergång och kollaps
fyller sina egna fickor med pengar och
lurar människor med tomma löften
välfärden skulle ju krossas och det
märks nu så solklart över hela landet
vem tror på politikernas ord!?!
det syns ju vart landet är på väg
bara åt ett håll och det ner i mörkaste hål






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-09 14:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
http://www.varldenidag.se/nyheter/fosterbilder-pa-lastbil-utreds-av-polis/repqhc!R2kwGpq7ChHpRyqqMW7kw/

2017-08-09

    jaybird
Den som äger ordet äger makten.

Finansieras dessutom maktens ord ( SR, SVT) med en tvångsavgift, likt den i Sverige, sätter man det fria ordet ur spel. Då hinner regimen förstöra mycket innan människor lyckas dra egna slutsatser utifrån egna observationer och sätta stopp för detta landsförräderi.

Bra text, mare. Tack.
2017-08-09

  Larz Gustafsson VIP
Om kristenheten får Jesus tillbaka löser sig resten.
När församlingen retirerat har djävulen flyttat fram sina positioner.
2017-08-09
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP