Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tryggheten ett minne blott

Hur länge till ska all dårskap
som verkligen pågår, pågå!?!
hela samhället är i gungning
faller emot jord och krossas
människor känner stor oro
framtidsutvecklingen ser inte
så ljus ut och det skrämmer
man stänger in sig i sina hem
alltid på vakt för inkräktare
ingen går längre säker och
den känslan skapar olustkänslor
säkerheten har ju försvunnit
tryggheten ett minne blott
attacker på oskyldiga är vanligt
sanningen visar helt klart
att landet är på väg utför
politikerna behandlar folk olika
allas lika värde är ett stort skämt!
det enda de är intresserade av
är invånarnas skattepengar
det kostar att föda bidragsturister
även kallade lyxemigranter!
FN har varnat för att de flesta
INTE är sanna flyktingar
dårskapen är gränslös!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-09 19:35



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Verklig trygghet finns endast i Gud, som är oss en väldig borg (den andre Borg är ju inte mycket att ha...)
2017-08-11
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP