Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jakten på oliktänkande fortsätter

Jakten på oliktänkande fortsätter
den politiska korrektheten gillar
inte de som motsätter sig deras
planer riktlinjer och tankesätt
man ska följa deras skrivna order
annars får man bannor och nyp i örat
även andra åtgärder som uteslutning
är inte alls ovanligt i den politiskt
korrekta inbördes beundran klubben
egenkära uppblåsta och arroganta
självgodhets apostlar som så gärna
ställer sig på piedestal inför massan
jakten har trappats upp på oliktänkande
diktaturen är dem i hälarna
men yttrandefriheten ropar tillbaks
och säger att ni kan inte stoppa dem
de får säga skriva precis som de vill
de får ha en egen åsikt och tycka till





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-11 10:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nu senast drabbades en välkänd svensk pastor, Stanley Sjöberg, för at han uttryckt en åsikt på FaceBook!
Jag kan uppriktigt säga - OAVSETT vad de politiskt korrekta KÄRRINGARNA (även "manliga") säger, att jag verkligen av hela mitt hjärta HATAR FaceBook!
Förbannelse över detta företag!
Må det gå i konkurs!

2017-08-11
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP