Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt fler blir som Kajsa kavat

Skrämma folk till tystnad
det är vad som händer sker
kommer aldrig att lyckas
obekväma blir allt fler!
människor river munkavle
som suttit i många år
propagandan försökt lura
och det sätter sina spår..
hjärntvättning på högvarv
serveras på svenskarnas fat
men det håller ej i längden
allt fler blir som Kajsa kavat





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-11 11:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Bojkotta FaceBook!
Jag är innerligt glad att jag aldrig gått med.
2017-08-11

  Larz Gustafsson VIP
http://www.varldenidag.se/nyheter/ogillade-ecce-homo-portas-av-facebook/repqhj!29SwHzw5OL5g0lH9kB9rw/

2017-08-11
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP