Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Deras spår bär förödande spillror

Mycket konstigt och knepigt samhälle
som poppat upp ur svenska fosterlandsjord
det är inte goda rötter som skjuter skott
utan elaka hatiska fylld av taggar som river sönder
förgör där de växer sig fram och slingrar sig om
sina byten i försöka att kväva förstöra
deras spår bär förödande spillror
människoliv får livslånga skador
i själ och hjärta och i kroppslig hydda
doften de bär är ren och skär ondska
allt de vill är att rasera riva splittra
plocka isär attackera lugnet friden
de tål inte frihet fred harmoni
de för en krigsföring mot lilla Svea






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-12 10:15



Bookmark and Share


    jaybird
Hur kommer människor reagera när landet snabbt förändras i en för många oväntad och negativ spiral med havererad välfärd, klankultur, sekterism och ökat våld?
Kommer människor acceptera förklaringar som "Vi har varit naiva" eller "Det fanns ingen annan väg"?

Framtiden är mycket oviss men våldsspiralen kommer att öka och permanentas på en mycket högre nivå än idag.
Det är djupt beklagligt och kunde ha undvikits genom en regim med ansvarskänsla för sitt lands bästa.

Tack för dina ord.
2017-08-12

  Larz Gustafsson VIP
http://www.flammor.com/?p=725&ar=2015

2017-08-12

  Larz Gustafsson VIP
Detta är något som har sin upprinnelse i andevärlden och som har med församlingens kompromisser att göra.
Istället för att vara salt och ljus har man varit socker och skymningszon.
2017-08-12
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP