Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Infiltrerar sig in i samhället som en lömsk smilande orm

Deras jobb är att gömma
deras sanna färg..
infiltrerar sig in i samhället
som en lömsk smilande orm
kristna ledare ler och
politiker välkomnar dem
bakom fasaden lurar
sharia och den är inte
att leka med utan ren
och skär ondska genomsyrar
deras hårda regler lagar!
tack Mona Walter för
all infortamtion du ger
du vet har kunskap och
du vill varna för vad som pågår
du har varit muslim
men är idag kristen
nu lever du under dödshot
bara för att du säger sanningen
och konverterade!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-12 16:22



Bookmark and Share


  aol
Bra skrivet, var kan man läsa om Mona Walter,
2017-08-17

  Larz Gustafsson VIP
Sverige är bara sekulärt visavi kristendomen.
Så snart det gäller religionerna - i synnerhet en - ska det fjäskas och lismas.
2017-08-13

    jaybird
En vid första anblicken obegriplig process pågår i vårt land, som utåt kallar sig sekulärt men utan protest går mot underkastelse.
Intresserar man sig för medias faktaurval de senaste 40 åren blir skeendet dock mer begripligt.

Sverige sågar leende sin egen gren. En surrealistisk upplevelse.

Du fångar ett betydande inrikes hot med din brandfackla!
2017-08-12

  Larz Gustafsson VIP
Många av de kristna ledarna - inte alla - är janssoniserade velournissar och kompormisskristna.
Man är efterlåtna som en av sändebrevsförsamlingarna var med avseende på nikolaiternas lära.
Och sedan undrar vi varför det inte blir väckelse!
Ledande bröder tillhör frimurarna och andra hemliga ordnar, och sedan undrar de varför det inte är väckelse i deras församlingar!

Det finns även andra som kan berätta om hur det var att vara muslim i Nordafrika, och framför allt vilken förföljelse och terror man råkade ut för när man tog steget över till Jesus.
En del av dem kom till Maranataförsamlingen på Gamla Bro i Sthlm på sjuttiotalet och fick möta Jesus.
Vissa kom från Tunisien, andra från Marocko.
De vet vad det vill säga.
Deras anhöriga i hemländerna bröt kontakten med dem efter att de blivit kristna.
Robin Vidén i Maranataförsamlingen, som nu finns på Bällstalundsskolan i Bromma, har varit missionär i Tunisien. Han vet vad det vill säga.
Se upp!
Se upp för ALLA villfarelser!

2017-08-12
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP