Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kluven tunga III


det är inte min giftiga tunga
som folk retar sig på

det är på alla sanningar
som den spottar ur sig






Fri vers (Fri form) av SpamPippiL VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-08-12 21:06



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
det är så det är
vi ständiga sanningssägare:)
2017-08-13

    Melona
Fan. Skit i det. Du är bara ärlig och härlig. Puss1
2017-08-12
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP