Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

urkraftens hägring; saltdoften stark

vaggas nu stillhet av

de sköraste skira och havet: så

stålgrått, blankglänsande,

dimmornas mjukmilda

 

förvandlas, förändras,

lever och lyser i

molnformationer; bortom

själsfridens kanter

 

månsken i rött och

dovlila slöjor; gungar och famnas;

urkraftens hägring, kammar som

rusar: De vitaste hästar;

saltdoften

stark i vågornas dån




Fri vers av Mia Bergenheim
Läst 344 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-08-12 22:24



Bookmark and Share


  Palett
Fin kraftfull text !
2017-08-13

    jaybird
"vaggas nu stillhet av

de sköraste skira och havet: så

stålgrått, blankglänsande,

dimmornas mjukmilda"

fängslande skön ordrytm,

mycket bra komposition,

inspirerande
2017-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Mia Bergenheim
Mia Bergenheim