Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krigsföringen på lilla Svea är extrem

Sanningen fortsätter avslöja lögnen
politiker bakbinder polisen och sätter
mukavle på deras munnar
media vinklar på och gör allt
för att gömma verklighetens problem
och det är inte lite det handlar om!
massor av våldshandlingar och oändliga
oprovocerade attacker på oskyldiga
när som helst kan man bli nedslagen
rånad våldtagen och sextrakasserad!
krigsföringen på lilla Svea är extrem
ord går inte att beskriva alla pågående
hemska otäcka sataniska angrepp!
och våra flata naiva politiker bryr sig inte
de tillåter detta ske och tittar bara på!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-13 13:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Straffen tycks regleras av vem eller vilka som är förövare.
2017-08-13
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP