Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla Svea är så i total förändring

Luften tätnar av pågående ilska
som ligger och puttrar bakom fasader
det sjuder rejält nu och man undrar
hur länge till den kan hållas inne
lilla Svea är så i total förändring
att man snart inte känner igen sig
precis allt håller på att möbleras om
folket som kämpat hårt och byggt landet
behandlas av politikerna som skräp!
svenskt verkar idag vara något fult
det enda de vill ha och kräver är pengar
för att klara av alla skenande kostnader
som landet infekterats med och då måste
skatterna ständigt höjas och höjas och höjas
de som bidrar betalar är slavar åt staten
man ska inte vänta sig att få något tillbaks
man ska hålla tyst lyda order och betala!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-13 19:20



Bookmark and Share


  Ric
Instämmer. Allt ska vara falafel nuförtiden och överallt drar man åt svångremmen. Försäkringskassans uppgift numera är att stjälpa, inte hjälpa, och hur många miljoner man än betalt in i skatt under siitt liv ska man inte förvänta sig någon hjälp då det går åt helvete.

Byråkrater och svin gör siitt jobb och skövlar människors tillvaro på daglig basis, sedan går dessa ryggradslösa molusker hem för dagen och glömmer skiten.

Jag råkar dessutom hålla med Larz här under och erkänner detta trots att puckot avskyr och har blockerat mig sedan länge, ty feminism handlar inte på något vis om jämställdhet utan enbart om att kriga för kvinnors väl. Sådant som drabbar män ignorerar man fullständigt. Jämställdism handlar däremot om jämställdhet men den korkade och hjärntvättade massan där ute inser ju inte ens skillnaden.
2017-08-16

  Larz Gustafsson VIP
Feminismen banar väg för slapphet på alla plan: brottsbekämpning, barnuppfostran, invandringspolitik o s v.
2017-08-13

  Larz Gustafsson VIP
Nordmännens raseri verkar höra till en svunnen epok. I alla fall det raseri som omsätts i praktisk handling (och på den tiden riktades det ofta mot fredliga kloster...)
Folk pladdrar på uteserveringar och annorstädes (samt bibliotek, där det ska vara tyst) men mycket mer än så blir det inte.

Fick jag välja vad jag skulle betala skatt till skulle det inte bli ett enda öre i statsbidrag till vare sig kyrkor eller politiska organisationer. Och definitivt inte till försvaret.

Ja, enligt feministerna är det en styggelse att vara vit, medelålders och man. Så resonerar hjärntvättade häxor. Lyckligtvis finns det även förnuftiga svenskor som INTE är feminister.
2017-08-13
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP