Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är en sådan natt när tystnaden kan vidröras

det är augusti och sommaren ler fortfarande för många av de närvarande

 

men här och var tycks luften nästan slut

tegelblocket med utsikt över Änggården värnar om sina skyddslingar

står där stabilt även när vindern viner,

när alveoler briserar och dagern nästan kippar efter andan

 

vändningen är mer än efterlängtad

 

det ljusnar nu

 

© Birgitta Wäppling, 14 augusti 2017

 

 

 




Fri vers (Fri form) av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 488 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-08-14 22:38



Bookmark and Share


  Maria Marängsviss VIP
starkt, mycket starkt, läser tårögd
2018-01-08

  Göran P Rödholm
Vackert tecknat. Och dina titlar är som dikter.
2017-10-14

  i af apa
Den magiska tiden är nu(alltid). höst for ever! Levande beskrivet, njutning att läsa
2017-09-18

  Anya VIP
Jaa hösten kan ses som en ljusning...tänker jag när jag läser. Lugnet lägger sig. Sommaren och även våren är så intensiva.

Vacker text! Gillar särskilt alveolerna.
2017-08-23

  BenGust VIP
Regnklibbig tyngd i bröstvärnet.
Tystnaden där är inte sval men bultande.
2017-08-20
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP