Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klappar allför ofta våldets anhängare medhårs

Det märks solklart att media vinklar
den där gamla illaluktande politiskt korrekta
överallt där den existerar slår den rekord i lögn
klappar allför ofta våldets anhängare medhårs
bakomliggande krafter styr och hejar på!
vill att de ska svartmåla fredliga människor
det verkar som de som ställer till bråk och
som skriker ut hatiska ord får gå på röda mattan
men de som höjer rösten för sitt lands historia kultur rötter
som vill bevara det från förstörande inkräktare
får smaka på en massa elakheter och fula attacker
detta beteende talar för hur sjukt och mycket
infekterat samhället har blivit i många länder
verkar som yttrandefriheten bara är till för vissa






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-14 10:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är feminismen som banat väg för asocialdaltet.

2017-08-14

  Ronny Berk
Väl tänkt och skrivet, ja !
2017-08-14
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP