Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen avslöjar politikers lögn

Sanningen avslöjar politikers lögn
de säger att landet har fler poliser
nu än vad som funnits tidigare
tänk att de som styr och har ansvar
för folks säkerhet och trygghet
ljuger dem rätt upp i ansiktet!
istället är läget allvarligt akut
fler och fler poliser hoppar av
det är mycket skrämmande
men inte är man överraskad
av att politiker ljuger och vinklar
inför landets alla invånare
det är ju det enda de är bra på!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-14 17:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nedrustningen av rättssamhället är alarmerande.
2017-08-14
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP