Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håller inte tyst min åsikt ska höras

Nej, jag kan inte vara tyst och
jag kommer aldrig att tystna
över samhällsutvecklingens
pågående rasering av landet
min röst ska höras min åsikt ska
fram på barrikadernas scen
ord som rasist fascist och nazist
och det ofta använda främlingsfientlig
får absolut inte plats i mitt liv!
media och politker är bra på att
kasta dessa ord i trynet på oss
som vågar ifrågasätta och vågar
visa vårt missnöje av pågående
förfall på alla fronter hos lilla Svea
de ska smaka på motstånd
därför att de tjänar lögnen
förvrider huvuden på folk
lurar vinklar vrider tvistar
mörklägger med sin kod 291
sanningen vet om och fortsätter
avslöja det fördolda det gömda
det gällar att rädda människor
och lilla Sveas kultur flagga med kors
från att totalt förgöras!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-08-16 09:48



Bookmark and Share


  aol
Återigen en sann skrift som borrar sej in,känns som dom bara vill sko sej själva,dina fem sista rader tog mej så djupt i hjärtat.
2017-08-17

  Larz Gustafsson VIP
Det är samma sak med "homofobi" och "islamofobi".
Detta är en medveten taktik man kör för att stigmatisera och marginalisera samt försöka att tysta oss.
2017-08-16
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP