Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Landet lagom även kallad DDR staten

Läste några citat som stämmer in så väl:
vänstern vill ha monopol på hjärntvätten
och vi har demokratur på hög nivå
även DDR staten den gråa modellen
kan ingen annat än att hålla med
dessa tre olika rader av sanning!
har känt av denna doft sen mycket ung
därav mina vingar som flög vidare
ut i världen och landade i Amerika
där började ett annat liv, och mina
fötter fick nya spänstigare kliv!
friheten finns i mitt lilla fosterland
men bara så länge du håller med
etablissemangets förordningar
går man utanför ramar och mallar
och vågar stå ensam mot flocken
då gormas det högt och attackerna
kommer haglandes som vassa knivar
älskar att rispa motståndare blodig
om de inte förmår manipulera
hjärntvätta med sitt diktaturstyre
då får man vara på sin vakt
våld ingår i deras program
finns bara ett val för mig
och det är att strida för
sann yttrandefrihet och
sann demokrati och stå
rak som en fura i motvind
de ska inte tro annat!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-17 11:55



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Frågan är hur läge det kommer att vara tillåtet att citera vad Bibeln säger med avseende på samlevnadsfrågor.
2017-08-17
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP