Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Terrorn vill skrämma försvaga skapa rädsla

Mr. leader of Sweden säger att han är
förfärad av senaste terordåd som skedde
nu idag i Spanien och Barcelona
visst är det fruktansvärt otäckt och hemskt
att oskyldiga fick dö och flera skadades
men detta har ju blivit allt vanligare
och det kommer inte att bli bättre
politiker är ju medskyldiga till detta!
oansvarig flyktingpolitik och vidöppna
gränser hjälper ju till att detta utförs
Europa är under attack på olika fronter
roten heter islam och växer enormt fort nu
man vill skrämma försvaga skapa rädsla
det är den stora sannigen som politiker
försöker gömma och tona er inför folket
de fortsätter sprida sina lögner om att
det som pågår är bra för allas utveckling
tala om att lura och föra människor in på villovägar
det har blivit farligare att leva!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-17 22:03



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på mare här!
2017-08-18

  mare VIP
Till Svart svan:
Självklart är Europa
under en attack!
islams agenda är
att ta över och styra
med sharialagar!
missuppfattningar!?!
absolut inte!
2017-08-18

  Svart svan
Europa är knappast under någon "attack"... vad det handlar om är en hel massa människors missuppfattningar om saker och ting, både bland poeter, politiker och muslimer o.s.v.... livet är inte farligare nu än förr för poeter, politiker har alltid vänt kappan efter vinden, och vad väldigt få verkar begripa är att de 1400 år gamla pyttesmå grundläggande felöversättningarna mellan Arameiskan till det begynnande Arabiska skriftspråket då ett flertal diakritiska tecken infördes för att kunna beskriva vokaler i det Arabiska skriftspråket, är förklarade och grundligt beskrivna av (den tyske?) pseudonymen Cristoph Luxenberg... "The Syro-Aramaic reading of the Quran" är en ögonöppnare för den nyfikne poeten..
2017-08-17
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP