Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrämmande det som pågår bakom kulissen

Skrämmande det som pågår bakom kulissen
islamister har infiltrerat den svenska regeringen
många säger att det bara är en tidsfråga
innan vi har ett islamistiskt parti och det
kommer inte att båda gott för svenska folket
sakta men säkert håller moder Svea på
att kläs om i kläder som inte doftar gott
politiker tillåter och öppnar dörrar och fönster
gränserna står på vid gavel för att skynda på
det verkar som de vill att sharia ska få kontrollen
man undrar om the leader of Sweden har konverterat
det verkar nästan så därför att den röda mattan
rullas ständigt ut för denna religion/ideologi





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-18 11:11



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Bra att du skriver vad du tycker...många blundar nog för detta...
2017-08-19

  Larz Gustafsson VIP
Risken är att man fixerar för mycket på problemet istället för på lösningen.
2017-08-18
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP