Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din kärlek sveper omkring mig

Herre jag vet du går vid min sida
och lyser upp min väg i mörkret
natt och dag strålar du över mitt liv
hos dig vilar jag tryggt och min själ
känner ro harmoni lugn och frid
din kärlek sveper omkring mig
som en varm mjuk go filt!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-18 12:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Du har en Gud som går vid din sida
Du har en Hjälpare, en vän och en Far
När intill dig
så tätt vid din sida
går Han bredvid dig
Jesus, ditt svar"

2017-08-18

  Bibbi VIP
Amen!
2017-08-18
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP