Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hallå alla oansvariga politiker

Hallå alla oansvariga politiker
är ni nöjd med den pågående utvecklingen
våldet har eskalerat och folk vågar
snart inte gå ut på grund av alla
hemskheter som pågår dag och natt
terrorattacker på terrorattacker och
så får man höra att vi ska vänja oss!?!
aldrig att vi ska, hör ni det, aldrig!
lomhörda ledare som inte bryr sig
ett dugg om säkerheten och tryggheten
ni står ansvariga för allt elände
hör ni det, ni står ansvariga!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-18 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP