Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild på mossa tagen från Google


Lätt förnimmelse

Bara tystnaden
kan väcka mig
ur min djupa
slummer

Bara stillheten
kan röra mig
genom liv
och under

Bara viskningar
från mil bort
kan få mig
att lyssna

Bara darrningar
du döljer
kan få mig
att tystna

Endast hemligheten
blott kammaren
det enda jag ser

Hur mycket du
än bönar
och ber




Bunden vers (Rim) av Bengt H VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-18 19:34



Bookmark and Share


  Feminaz
Ord sprungna ur ett aktivt lyssnande, skönjer tystnaden som ett betydande livsrum.
2017-09-23

  Synx
Bra komposition i dikten med anaforisk början i versen som byggs på allt eftersom. Viss rimik och även rytmisk dikt. Detta skapar ett flow, en känsla så skön liksom diktens innehåll. Lysande! Gillar den skarpt!
2017-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP