Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen 28 : Spindelväv




Spindlarna ur springorna

kryper fram på stugväggen

och blir stående halvt bortsprungna

när jag borstar de många långbenta brädorna

fria från nätförbindelser

och fröblandade lövverk

beredd på att dö igen

eller födas under höstkantens tillfixade tak

likt en liten bokkloss

upplockad ur kistan

att skapa mitt sista, största kapitel

genom alla hårstrån som någonsin klippts bort

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-19 21:13



Bookmark and Share


  Nanna X
Creepy. Gillar särskilt


fria från nätförbindelser

och fröblandade lövverk

2017-08-20

  objekt3
Ålderdomen
2017-08-20
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP