Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På jakt efter solen

På jakt efter solen,
på jakt efter lycka,
på jakt efter livet,

Jag går genom dimma,
jag går genom töcken,
jag går genom dis.

Där ligger en äng,
där ligger en dal,
där ligger ett berg.

Och vägen är lång
och vägen är svår.

Men jag går genom livet,
på jakt efter lyckan,
på jakt efter solen.




Fri vers av Bo Scharping
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-20 06:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bo Scharping
Bo Scharping