Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu går vi in i september

Rätt så skönt när soffans sammetslena
Smeker mina underarmar
Avslappnad nöjd med en söndag
Ljus turkos mjuk sammet
Skymning lite tidigt regn
Vi räknar stearinljus
Och stänger fönstret
Nöjda barnbarn fick nya skor
Så glada inför skolstarten
Höst lite höst är här
Går inte att stanna sommaren
Det kommer en ny
Hur blir den
Asch nu går vi in i september
Sköna september




Fri vers av Sommarina
Läst 328 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-08-20 18:19



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbara September
2017-09-22

  Bo Himmelsbåge
Jaa... vi i Skåne hoppas nu på en mild och solig september, efter en kall, regnig o blåsig vår och sommar; den sämsta i mannaminne!
Joo... ljuv är september o grå är november, även o jag fyller år då!

MEN... som Du skriver i Din fina dikt...
vi går alltid mot en ny sommar!
2017-09-01

  ULJO
Härligt med höstens lugn
2017-08-21

  Marita Ohlquist VIP
Älskar sommarens alla aktiviteter men tycker det är vilsamt med september, allt blir lugnare då!
2017-08-21

  Anya VIP
Egentligen gillar jag september. Ska på en Romresa. Värre med november...det är en tuff månad. Tänk om man kunde stanna sommaren.
2017-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina