Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt för min svaghet

Du är så olik andra jag träffat
för bra för att vara sann
Du avslutar min mening
säger vi är gjorda för varann
Du säger de finaste orden
jag inte ens visste fanns
Du gör allt så enkelt
och jag är trygg i din famn

Mot min vilja, har jag lärt mig
det finns ingen kärlek
Jag försöker undgå detta men
förlåt för min svaghet

Jag vill så gärna ha din hjälp
Jag vill så gärna ha din hjälp




Fri vers av anniks
Läst 498 gånger
Publicerad 2006-05-27 20:57



Bookmark and Share


  Knastroll VIP
Oj, igennkänningen är total...
Så vackert skrivet och beskrivet...
2006-05-27
  > Nästa text
< Föregående

anniks

Mina favoriter
Gosse lilla
Hur du vill leva