Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en simpel affär.




flyt mina ben ta
en stund - innan du går - fjäderlätt
dina fingrar genom mitt hår jag
har mitt huvud i ditt knä det
behöver inte betyda något jag
åker hem direkt.

jag behöver dina brev dina
historier på min matta någon
gång per kvartal sedan
håller jag andan ensam - vi
blir inte mer än så än
pappersfåglar varsamt vikta på
varsitt håll.

låt mig bara svävas - det
gör ingenting de
sjunker inte, benen

de håller sig uppe tack vare.







Fri vers av Teddy
Läst 76 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-12-09 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Teddy