Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..uppströms hav? nähädu pippi, nu ljuger du.


tills jag dör.






kanske kände jag havet kanske
smekte det mig undan för undan uppströms
till ett bord med en duk och ett ljus
med en konversation kring mina långsamma simtag till
någon annans överdrivna kallsupar jag
vet inte
jag har ett svävande i mig
på målet
på det osagda
jag håller andan.








Fri vers av Teddy
Läst 210 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-11-23 21:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det här är är poesi på riktigt!
2020-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Teddy