Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sharia har fått fotfäste och växer som ogräs

Islamiseringen pågår i rasande fart
hela samhället är infekterat och allt
som heter Sverige håller på att möbleras om
det är en invasion och den som inte
förstår ser allvaret kommer inse!
politiker har banat väg och sett till
att hastigheten ökat på i sitt omfång
de vill att lilla Svea ska kläs i annat
de tillåter detta fortgå och bryr sig inte
ett dugg om folkets varningar och ilska!
ord räcker inte till att beskriva denna
onda sataniska fruktansvärda dårskap!
problem som inte funnits tidigare
har poppat upp som svampar ur jorden
hela fosterlandet är attackerat och värre
kommer det bli om detta tillåts fortsätta!
varningslampan har blinkat mycket länge
nu hörs den ropa ut "tysta allarmerande rop"
sharia har fått fotfäste och växer som ogräs
ska dras upp med rötterna och kastas in i
brännugnarnas gap och förintas!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-24 11:23



Bookmark and Share


  aol
Så bra tankeväckande skrivet ,man blir djupt omskakad,
2017-09-01

  Larz Gustafsson VIP
Och vad är det enda som kan besegra villolärorna?

Kasta judarna i havet är vad Hamas - som Sverige sponsrar - vill.
2017-08-24

  mare VIP
Till AFA:
Hitlers bok "Mein Kampf" finns gång på gång med i bestsellerlistorna i muslimvärlden!
2017-08-24

    ej medlem längre
Kasta in i brännugnars gap och förintas låter inte så lite nazistiskt. Det är väl inte meningen, eller? Sharia är ett förtryck lika avskyvärt som fascismen eller stalins skräckvälde. Kampen för frihet gäller mot allt förtryck.
2017-08-24
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP