Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bad Gastein 24 augusti 2017


bergen har inte glömt

bergen sjunger än
sjunger sången om dig

att jag gjorde rätt
att glömma

fallet brusar
har svalt mina skrik

kyrkan var inte tom
men lika tyst

alptoppar
vita mot norr

lika vita som minnet av dig

jag duger än
oavsett
inte åt dig

men åt livet





Fri vers av SpamPippiL VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-24 16:10



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Ibland handlar livet om att byta spår. Byta frisör, frisyr eller gå från mörkrost till brödrost. Goda men litet hårda ord om berg. De har visst eget program i teve numera. Förr fanns det en spännande ungdomsbok som bar titeln 'doktor berg tar en risk'.
2017-08-25

  KYREUS of Sweden
Melankoli
som försvar.
2017-08-24
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP