Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ilskan gror puttrar under ytan, vem vet när den exploderar!


Politiker har förstört livet för folk

Samhället är infekterat av våld
oprovocerade attacker är vardagsmat
människor utsätts för misshandel
sparkar slag knivskärningar
hotfulla kommentarer och
även vapen siktad mot kroppen
barn ungdomar vuxna äldre
lever farligt i "trygga Sverige"
politiker säger ju att det är så
och att ekonomin är stark och blomstrar
vilken lögn som spottas ur deras käftar
sanningen visar klart tvärtom!
lilla Sveas välfärd är verkligen
på väg att krossas och förintas
precis allt som varit bra tryggt säkert
raseras i rasande fart och glädjen
som förr fanns har ersatts med oro
ångest fruktan nedstämdhet och sorg
politiker har förstört livet för folk!
de snälla fogliga lydiga ansvarsfulla
som arbetat arbetar och gör rätt för sig
och betalar in massor av skattepengar
de behandlas rent ut sagt som skit!
det är stor skillnad på folk och folk
att alla är lika värdefulla finns
inte på politikers välformade karta
sanningen avslöjar mer och mer
vilka som får ta för sig av det
svenska serverade smörgåsbordet
gratis listan är lång och välsmakande
kostnaderna för detta är skyhöga!
pengar går åt som smör i solsken
politiker säger: vi måste höja skatten!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-25 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP