Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Friheten attackeras enormt

Friheten attackeras enormt
den som yttrar sig om den
pågående agendan negativt
som vågar ta blad från mun
och ifrågasätta utvecklingens
nedgång och katstrofala fall
blir utsatt för repressalier
det är "förbjudet" man ska
bara hålla tyst och hålla med
lock läggs på obekväma ting
och mörkläggnings skynket
används idag mycket flitigt
den politiska korrektheten
är bara intresserad av en
välpolerad fin putsad fasad
de som tillhör den klanen
klappar varann medhårs
en illaluktande inbördes
beundran klubb som ljuger
manipulerar folk in på villovägar
media är specialister på det!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-26 12:23



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Hej,Mare
Så sant som detär sagt , har du läst min dikt Politisk korrekt?
2017-09-01

  Bibbi VIP
Vi är kallade att vara salt och ljus i världen av Jesus själv.
Profeterna i GT la sig i samhällsdebatten starkt.
2017-08-27

  mare VIP
Larz, menar du att
folk bara ska hålla tyst
låta "diktaturen" styra!?!
nej, den ska känna av
att den är förföljd
av friheten!
2017-08-26

  Larz Gustafsson VIP
Varför ger sig människor in i rävspelet?
det har Gud aldrig kallat oss till.
2017-08-26
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP