Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihetens röster fortsätter pressa på

Frihetens röster fortsätter pressa på
aldrig vika, aldrig låta sig nedslå!
det som pågår är ren och skär diktatur
friheten kämpar i ur och skur!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-26 12:33



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vi ser nu hur svenska folket tvingas betala biståndspengar till de arabiska terroristerna i Hamas.
Vedervärdigt.
Och Isabella (Isebel) vägrar att svara på frågor i ärendet.
2017-08-26
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP