Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig Anne

Anne hon är
både klok och vis
kunnig i mycket
hon är ett bevis!

Älskar plantera
blommor på rad
färgerna dofterna
gör henne glad!

Duktig designer
en själ full av glöd
hennes hjärta lyser
av kärlek så röd!

Jag älskar min syster
fina stunder jag minns
är så tacksam för henne
att hon för mig finns!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-27 10:30



Bookmark and Share


  aol
Så fina rader om din syster jag blev varmt berörd i mitt hjärta av dom.
2017-09-01

  dansamedvargar
Ja goda relationer är underbart!
Så fint du skriver om henne.
2017-08-28

  Bibbi VIP
Gott med sådana fina relationer.
2017-08-27
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP