Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I det ni en gång var

Utanför ert sken står jag
Harmlös i paus för idag
I denna akt ni samspråkar om er romans
Som jag inte förstår var den återfinns nånstans

Vad ni vill ha men inte ger
Vad ni kan låtsas men inte mer

Så lev i er illusion
Lev till gamla men dö ung
För ni blir aldrig ni

Som även vänner ni vill va
men sen med glåpord ni varann bedrar
Inför alla oss som står bredvid
Och vi fattar inte att det en gång blev ni

Så varför lämnar ni inte varann?
Är ingen tillräckligt modig?
Vad har ni kvar i er famn?
Sömnkammarförsoning?

Så lev i er illusion
Lev till gamla men dö ung
För ni finns inte kvar …
I det ni en gång var….




Fri vers av vargavinter
Läst 255 gånger
Publicerad 2006-05-28 05:31



Bookmark and Share


  volatile
jag tror jag vet vad den handlar om.. för det är precis så det är..

"Så varför lämnar ni inte varann?"
2006-05-28
  > Nästa text
< Föregående

vargavinter
vargavinter