Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det där

 

Det som är framför ögonen

Ska det verkligen vara nödvändigt att förhålla sig till?

För jag menar, 

Att förhålla sig till vad som helst

Är väl nödvändigtvis inte på vem som helsts tallrik?

 

Klart är

Ett kaos utan like

Som dessutom smittar

 

Men rättvist finns det då inga tecken på att det skulle vara

I såna fall möjligtvis något enstaka vagt kanske

Men absolut inget absolut




Fri vers (Fri form) av Andreas db Gustafsson
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-29 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson