Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredag

Jag väntar på ett samtal
De ska föra upp en spis uppför mina trappor
Jag läser Violencia och blir som förtrollad
Magiska ord och syra i magen
Jag känner mig lite tråkig och trött
Det är Fredag
Jag lovar att lägga mig tidigt




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-01 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP