Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://leofriberg.bandcamp.com/track/h-st


Höst

En dag var hösten redan här
Och blommorna luktade sommar
När hösten kom såg han en vision som fick honom att ta på sig en svart själ

En natt när hon vandrade genom sönderbombade fält fann hon öknen mitt i Hösten
Och plommon föll mot deras tankar, Granatäpplen slogs sönder av en stark smed

Silver gick där och fångade en fågel
Astor sprang och regnet föll ned på hans vackra päls
Höstens toner vill bli levande
Levande igen genom förtrollat ljus
Vi leker med orden och tar ett foto
Nu är hösten redan här
Bry dig inte om vad de säger om dig Hösten
Du vet att de är alltid levande




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-02 09:25



Bookmark and Share


  i af apa
Milda tider vad bra!! Bokmärker!
2017-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP