Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konflikträdda typer finns det alldeles för många av

Folk verkar mest intresserade av maträtter
visa sina fyllda vinglas och skåla in helgen
och alla olika sorters blomor som lyser ikapp
resebilder folks ansikten med plutande munnar
ändrade hårfärger nyaste inne grejer
ständiga uppdateringar på ytans skal
"se på mig tryck på knappen gilla
skriv nått bra fint så jag får större självkänsla"
social media är då på gott och ont!
jag får kräkreflexer av detta beteende
ständiga upprepningar på samma saker
som någon skrev: så fort man skriver om
utvecklingen i samhället och ifrågasätter
hur hemskt och fruktansvärt det blivit
då är de flesta tysta och håller sig ifrån gilla knappen
märker av samma beteende här på poeter
man kan undra varför det är så här?
antingen vågar de inte på grund av rädsla
konflikträdda typer finns det alldeles för många av
eller så tycker de att allt är jättebra!
kanske mångårig hjärntvätt satt sina spår
det ligger ett täcke av tystnad över lilla Svea
jag trivs inte under det utan vill flyga fri och högt
befria mina politiska tankar i röst och ord
oavsett hur många "gilla" så ska de spridas över jord!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-03 11:27



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja, det är bedrövligt.
Feghet nämner Bibeln som en synd.
Värst är det med kristna som skäms för att bekänna färg,
2017-09-03
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP