Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt snår

På krokiga stigar placerar jag mina villråda fötter
Kanske hittar jag ur snåret om jag försöker
Men jag kanske faller
Är det bättre att falla, även om jag kommer ur?
Även om jag river mej ordentligt och blir liggande?
Är allt bättre än att jag förblir i snåret som river mej
hur jag än vänder och vrider mej?

Annars kan vi bestämma att du tar tag i mina vilsna armar
är fulla av rivsår och lyfter mej ur mitt snår
För jag kommer aldrig ur

Kom och lyft ur mitt snår
Kom älskling vi går




Fri vers av Nattfjäril
Läst 419 gånger
Publicerad 2004-10-01 19:20



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
att komma ut ur snåren, livet eller vad det nu är man fastnat i. en fundering - när du skrev "armar är fulla" funderar jag på om "är" ska bort?
2004-10-02

    Johannes_ny

2004-10-01

  *Jenny*
det här var! Jätte fint! Gillade dina metaforer.
2004-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Nattfjäril
Nattfjäril