Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- Inga kommentarer -


Förspel


Sammetsberöring silverglitter
Små blonda fjun ängladun
Det är ett under att vi båda sitter
Som kungar här i mitten

Universum roterar kring detta nav
Läppglans på kind i mörker blind
I silkesvärmen smak av hav
Åtrå rider rövarritten

Dina draperier glansigt nära
Tungspets nuddar fingrar snuddar
Min hjärna bortom hopp och ära
Skriker: snälla rör vid pitten!




Fri vers av Uffe Agnetun
Läst 219 gånger
Publicerad 2006-05-28 15:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
:-D
Rolig, sensuell och inte inst välrimmad!
2006-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Uffe Agnetun
Uffe Agnetun