Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
love


Så kom den äntligen.

Så kom den äntligen
och är alldeles sann
jag älskar dig för du är kvinna
du älskar mig som man.

Inte trodde jag att någon
ville mig va nära en sjuk
gammal fattig man
men kärleken i visorna är alldeles sann.

Kanske inte så stormande som i
ungdomens vår
men vi älskar när vi kan och får
går hand i hand denna sena vår.

Att det är möjligt i denna kalla
och stigmatiserade tid
såg mig ensam närma mig döden
vilket drabbar så många öden.

Visst möts vi av avundsjuka
av dom som fastnat i sina egna liv
men när vi älskar är det en gåva
en kärlekens giv.




Bunden vers av kardman
Läst 352 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-10 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kardman
kardman