Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen 39 tillika Rusk 1 : Bortsköljt Lyktsken

 



Regnet kommer in

genom tillknäppt trä

från ingens håll och hundra kanter,

trängs med gammalt lyktsken

som iakttar sin akvarell

och gör ohyggliga små hål

på mysigaste huset

varur tryggheten sprutar, väller, skvätter

över stad, genom skog

och landar hårt under höst

som en insekt

borthälld men likafullt

redo att bygga bättre ramar

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-09-12 21:51



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Poesi av klass
2017-09-16

  Iréne S Räisänen VIP
Bildskapande!
2017-09-15

  objekt3
Charmigt jag tänker på skalbaggar
2017-09-13

  Anya VIP
Jaa tryggheten kan sannerligen spolas bort och fort kan det gå. En stark text som jag tycker om. Slutet gör att det finns hopp. Bra vännen.
2017-09-13

  lodjuret/seglare VIP
Du och stormen Gudrun (Skymann)
2017-09-13

  Nanna X
Gillar alla ord utom mysigaste som väcker min 70talsfobi till liv
2017-09-12

  TrollTörnTrappan VIP
Blev mer ruskig än jag trodde... ehuru känner mig snarast superlugn o harmonisk efter yoga-meditationen igår - fast då lever man sig särskilt frivilligt in i vildare scenarier?!
2017-09-12
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP